Middellandse zee  vakantiecruises zijn immens populair
Twee derde van de Nederlandse cruisepassagiers kiest voor een cruise in Europa. De meest populaire cruisebestemming voor Nederlandse gasten is de  Middellandse Zee, met aandeel van ruim 20 procent.

Het cruisen wordt door steeds meer Nederlanders ontdekt als dé ideale vakantiebesteding. Gezinnen, stelletjes, singles, jong en oud. Iedereen die van rondreizen houdt, zonder zijn koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, is de doelgroep. Cruisen is dé 'nieuwe' manier van vakantie vieren!
Onderstaande aanbieders hebben een groot ( last minute) aanbod van vakantiecruises in diverse prijsklasse.


Cruisevakantie / cruise reisbureau 1

Onze eerste cruisevakantie aanbieder is de cruise specialist bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijs aanbieden. Bij deze aanbieder betalen uw bezoekers nooit teveel. Wanneer dezelfde cruise tegen dezelfde voorwaarden bij een andere Nederlandse aanbieder goedkoper is, dan matcht deze aanbieder de prijs!Cruisevakantie / cruise reisbureau 2


Onze tweede cruisevakantie aanbieder is dé cruisespecialist en grondlegger van het cruisen in Nederland. Een gevarieerd en ruim aanbod met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Zij wordt niet voor niets sinds jaar en dag door de reisbureaus beloond met de 'Reisveer', als beste cruise specialist op haar gebied.

 
   
     
 tekst